Vraag een voucher aan

Een bezoek aan een Fablab is voor een docententeam (werkzaam in PO en VO) een leuke en leerzame manier om maakonderwijs te verkennen.

Tijdens een speciaal ontwikkelde workshop maak je kennis met diverse methoden en technologiëen die in maakonderwijs veel worden toegepast, waarbij de MaakChallengeals inspiratie dient. Eenmaal terug in de klas heb je voldoende kennis om de MaakChallenge met jouw leerlingen aan te gaan, en de resultaten daarvan mee te nemen naar de Makerfaire in Eindhoven op 28 september 2018.

De workshops worden ondersteund door het Ministerie van OC&W en sponsor Conrad. Hierdoor kunnen docenten voor een bescheiden eigen bijdrage van 50 euro deelnemen. De coordinatie is in handen van FabLab Benelux. Voorwaarden voor deelname zijn:

Neem contact op met een Fablab in de buurt en regel onderling datum en aantal deelnemers, voordat je je aanmeldt via het webformulier. Vind hier een lijst met deelnemende Fablabs en Makerspaces in Nederland. Deelnemende docententeams vragen wij na afloop een korte lessons learned te mailen naar voucher@fablab.nl zodat we in 2019 het aanbod verder kunnen verbeteren. De lessons learned worden op de website van FabLab.nl en Makereducation.nl gepubliceerd.