Vraag een voucher aan

Een bezoek aan een Fablab is voor een docententeam (werkzaam in PO en VO) een leuke en leerzame manier om maakonderwijs te verkennen.

Fablab Benelux heeft, speciaal voor docententeams (PO en VO), een workshop ontwikkeld waarin je kennismaakt met diverse methoden en technologieën die in maakonderwijs veel worden toegepast. Samen met Makereducation.nl bieden zij docententeams (PO en VO) de mogelijkheid om een voucher t.w.v. 500 euro aan te vragen ter bekostiging van een workshop bij een Fablab in de buurt.

De workshops worden ondersteund door het Ministerie van OC&W en sponsor Conrad. Hierdoor kunnen docenten geheel gratis deelnemen. De coördinatie is in handen van FabLab Benelux. Er zijn in totaal 20 vouchers beschikbaar voor bezoeken van docenten aan Fablabs en Makerspaces. Deze worden gelijkmatig verdeeld over Nederland. De coördinatie is in handen van FabLab Benelux. Voorwaarden voor deelname zijn:

Geïnteresseerd? Neem dan contact op met een Fablab in de buurt en regel onderling de datum en het aantal deelnemers, voordat je je gezamenlijk aanmeldt via het webformulier.

Weet je niet of er een Fablab of Makerspace bij jou in de buurt zit? Kijk dan even op deze lijst met Fablabs en Makerspaces in Nederland. Deelnemende docententeams vragen wij na afloop een korte lessons learned te mailen naar voucher[at]fablab.nl zodat we in 2019 het aanbod verder kunnen verbeteren.

Dit voucherprogramma is mede mogelijk gemaakt door:

www.conrad.nl