Meedoen

Doe mee met het grootste Maakfestival van Nederland - Vrijdag 28 tot en met zondag 30 september in Eindhoven

Het grootste Maakfestival van Nederland komt eraan! Met het beste uit de maker movement en het
maakonderwijs. Van doe-het-zelf-uitvingen tot de nieuwste technologieën en van beginnend maker tot professional. Een waanzinnig platform voor experiment, inspiratie, netwerk en nieuwe verbindingen. Want radicale en duurzame innovatie maken we samen!

Het Maakfestival waar je niet mag ontbreken!
Het Maakfestival werkt samen met verschillende partners vanuit het onderwijs, maker spaces, festivals, bibliotheken, science centra en het bedrijfsleven. Het event is een fantastisch en creatief podium voor experiment en innovatie in het onderwijs. Het is de plek om eigen aanbod, producten en diensten te presenteren aan de makers van Nederland. Speel jezelf in de kijker bij pers en publiek en ga nieuwe verbindingen aan met andere creatieven.

Oproep aan partners en sponsors
Wij zijn op zoek naar parters en sponsors om het event samen tot een succes te maken. Maar bovenal om iederkind de kans te bieden kennis te maken met leren door te maken en nieuwe technologien en om de uitvinder in zichzelf te ontdekken. Zo werken we samen aan de innovatieve kracht van Nederland!

Bekijk hier het sponsorpakket

Oproep aan makers of aanbieders
Ben jij een maker, aanbieders culturele organisatie, hogeschool en universiteit en heb je inspiratie, kennis of kunde te bieden aan makend nederland? Lees dan in deze bijlage hoe je kunt meedoen.

Bekijk hier het hoe je kunt meedoen

Oproep aan onderwijspartners
Vrijdag 28 september organiseert MakerEducation.nl de eerste Nederlandse Fablearn onderwijsconferentie. Hier komen (internationale) experts en makers bij elkaar om hun kennis en ervaring te delen met bezoekers vanuit het onderwijs, bibliotheken en de maker movement. Meer weten over meedoen vanuit het onderwijs?

Lees hier hoe je als partner mee kunt doen

Call for papers
FabLearn Netherlands invites submissions to the first FabLearn conference in the Netherlands to be
held September 28, 2018, preceding Maker Faire Eindhoven September 29 and 30. We seek submissions of papers that focus on topics related to learning and technology within the area of making and digital fabrication. We welcome submissions from people from multiple sectors including teachers, practitioners, technologists, designers and academics. We've extended the deadline for submissions to July 20th, 2018!

Read more on our call for papers here