Veelgestelde vragen over FabLearn

Lees hier de veelgestelde vragen met antwoorden over FabLearn

Wat is FabLearn?
FabLearn is een onderwijsconferentie georganiseerd door verschillende partners uit het onderwijs, overheid, bedrijfsleven en de maker community. Deze zijn vertegenwoordigd op MakerEducation.nl. FabLearn maakt onderdeel uit van een driedaags maakfestival, met op vrijdag de conferentie voor het onderwijs en zaterdag en zondag de Eindhoven Maker Faire.

Waar is FabLearn?
De locatie van de FabLearn conferentie en de Eindhoven Maker Faire is het Klokgebouw te Eindhoven.
Bezoekadres: Klokgebouw 50, 5617 AB Eindhoven

Hoe kom ik bij FabLearn?
FabLearn is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Voor meer informatie over parkeer mogelijkheden bekijk deze website en selecteer onder ‘wat zoekt u?’ ‘parkeerplaats.’ De locatie is op loopafstand van treinstation Eindhoven Strijp-S. Plan je reis met de trein of openbaar vervoer.

Kan ik lunchen op FabLearn?
Er is in het Klokgebouw de mogelijkheid om te lunchen van 12:30 - 15:00. Lunchpakketten zijn verkrijgbaar voor 8 Euro. Uiteraard kun je ook gewoon je eigen broodtrommeltje meenemen.

Zijn er ook groepstickets?
Ja, je kunt op eventbrite groepsticket voor 4 personen of 10 personen kopen. Daarnaast kun je er losse tickets bijkopen.

Ik heb een groepsticket gekocht, moet iedereen tegelijkertijd arriveren?
Ja vanwege de registratie moet de complete groep tegelijkertijd aankomen bij de registratie balie.

Moet ik van tevoren reserveren voor workshops of masterclasses?
Alle workshops die op de faire bij de stands van FabLearn gegeven worden, zijn inloopworkshops die meerdere keren per dag plaatsvinden. Bij aankomst kun je je inschrijven voor een masterclass. Er zijn per masterclass beperkte plaatsen beschikbaar en deze worden op volgorde van inschrijving vergeven. Bekijk de verschillende masterclasses in het programma. Naast de masterclasses is er meer dan genoeg te doen, te horen en te zien!

Wat is het verschil tussen FabLearn conferentie op vrijdag en Eindhoven Maker Faire op zaterdag en zondag?
Samen organiseren wij het grootste maakfestival van Nederland! Deze dagen geven we het beste uit het maakonderwijs en de Nederlandse maker movement een podium. Op vrijdag is een speciale onderwijsconferentie gericht op professionals die zich bezighouden met formeel en informeel onderwijs. Het programma bestaat uit presentaties van prominente sprekers, expert- en netwerkmeetings, demonstraties van creatieve makers, masterclasses en workshops. De Eindhoven Maker Faire is gericht op een breder publiek. Daar maak je op zaterdag en zondag kennis met robots, drones, technologie, techniek, geweldige uitvindingen en een kleurrijke mix van projecten.

Kan ik mijn kaartje terugkrijgen?
Eindhoven Maker Faire & FabLearn houden een restitutiebeleid aan op Eventbrite, waarbij je tot uiterlijk 7 dagen restitutie kunt aanvragen.