FabLearn: tickets & programma

2018-07-11

Op 28 september vindt de Fablearn Conferentie plaats in Eindhoven.

Laat je inspireren door de mogelijkheden van maken, creativiteit en technologie in het onderwijs. Tijdens de Fablearn Conferentie en op de faire vind je makers, kunstenaars, uitvinders, workshops, internationale sprekers, masterclasses en expert sessies.

FabLearn is voor iedereen uit onderwijs, beleid en wetenschap om kennis te maken met maakonderwijs, hands-on aan de slag te gaan en ervaringen uit te wisselen. Ga met een dosis nieuwe kennis en inspiratie naar huis! Bekijk in het programma welke makers, vernieuwers en sprekers uit het maakonderwijs aanwezig zijn tijdens de eerste Nederlandse FabLearn onderwijsconferentie. Je ticket geeft ook toegang tot de Eindhoven Maker Faire op zaterdag 29 en zondag 30 september!

Koop hier je kaarten voor de Fablearn Conferentie

Bekijk hier het programma in pdf

Programma

#FabLearnFaire

 

Op de faire vind je meer dan 40 kunstenaars, uitvinders, makers en aanbieders van workshops en onderwijsmateriaal voor formeel en informeel leren. Maak kennis met nieuwe technologie zoals VR learning en 3D printing, struin rond en word enthousiast van spectaculaire activiteiten zoals de Robotrace, of ga hands-on aan de slag met een van de workshops.

 

 

#FabLearnKeynote

 

Onze Keynote sprekers zijn o.a. Sylvia Martinez, auteur van ‘Invent to Learn’ en Amerikaanse ingenieur, Paulo Blikstein, de oprichter van het internationale FabLearn netwerk van Stanford University en Rolf Hut, universitair docent aan de TU Delft en een van de bekendste makers van Nederland. Verder zijn er duo-presentaties die professionals uit het onderwijs koppelen met kunstenaars, uitvinders en andere professionele makers, om zo de relatie tussen maakonderwijs en de praktijk te versterken.

 

 

#FabLearnMasterclass

 

Tijdens onze Masterclasses doe je ervaring op en werk je aan manieren om maakonderwijs direct in je lespraktijk te implementeren.

 

 

#FabLearnBreakout

 

Tijdens de break-out sessies kunnen mensen elkaar ontmoeten aan de hand van een gemeenschappelijke interesse en gaan ze gericht met elkaar in gesprek (1,5 uur) kunnen gaan over een bepaald onderwerp of vraagstelling.

 

 

FabLearnPapers

 

Maak kennis met de meest recente onderzoeksresultaten op het gebied van maakonderwijs, digitale geletterdheid, creativiteit, ontwerpend en onderzoekend leren en de inzet/ het gebruik van nieuwe technologieën en digitale fabricage in het onderwijs via presentaties van onderzoekspapers.

 

FabLearnExperts

 

Tijdens onze expertmeetings op het gebied van maakonderwijs maken we samen concrete plannen om maken, creativiteit en technologie een duurzame plek in het onderwijs te geven. Er zijn sessies voor pionierscholen, bibliotheekprofessionals en onderzoekers. De uitkomsten van de sessies worden gebundeld gepresenteerd aan het einde van de dag.

 

Locatie FabLearn

Klokgebouw 50, 5617 AB Eindhoven

 

Heb je vragen over FabLearn? Ga naar de veelgestelde vragen.